Spletna stran projektnega tedna PDF natisni E-pošta

Na povezavi http://fizika.gimptuj.net/projektniteden/  je dostop do spletne strani projektnega tedna. Oglejte si kaj vse bomo počeli in spremljajte novice.

 
Projektni teden – prijava v delavnice PDF natisni E-pošta

Kliknite na spodnjo povezavo in sledite navodilom. V primeru težav pišite na elektronski naslov, ki je naveden na spletni strani za prijavo. http://intel.si/delavnice/

V nekatere umetniške delavnice se še vedno lahko prijavite osebno v kabinetu za nemščino.

 
Projektni teden na Gimnaziji Ptuj PDF natisni E-pošta

V zadnjih decembrskih dneh na Gimnaziji Ptuj ponovno organiziramo projektni teden, v katerem se bomo letos osredotočili na predmetni področji fizike in nemščine. Dijaki si bodo ogledali predstavo Jureta Godlerja Čisto pravi Mozart, predavala jim bosta dr. Miha Kos iz Hiše eksperimentov  in dr. Samo Kralj iz Fakultete za naravoslovje in matematiko. Profesorji bodo pripravili celo vrsto zanimivih medpredmetnih delavnic, v goste pa smo povabili tudi uspešne nekdanje ptujske gimnazijce in druge strokovnjake, ki bodo dijake navduševali za oba predmeta. Z nami bodo dr. Mitja Kaligarič, dipl. ing. letalstva in astronavtike Andrej Furman, gledališki režiser Samo M. Strelec, kaligrafinja Natalija Resnik Gavez, filozof Petja Janžekovič, mladi pisatelj Aljoša Harlamov, ki je pred kratkim izdal svoj prvenec,  pevka Teja Letonja in pianist Tom Hajšek, oba iz znane vokalne zasedbe Vox Arsana, tolkalista Blaž Korez  in Žan Tetičkovič, ki se januarja odpravlja na študij v New York, študentka novinarstva Živa Rokavec. V projektnem tednu bodo sodelovali tudi profesorji in dijaki iz partnerskih šol Aventinus-Gymnasium iz Burghausna v Nemčiji in Gimnazije Alpen-Adria iz Velikovca na avstrijskem Koroškem, zelo pa se veselimo tudi obiska iz Osnovne šole Mladika in vrteške enote Tulipan.

 
<< Začetek < Prejšnja 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 Naslednja > Konec >>

Stran 532 od 551