SEJEM VIŠJEGA IN VISOKEGA ŠOLSTVA PDF natisni E-pošta

Dijaki 4. letnikov že razmišljate o svojih študijskih izbirah? Nekateri že imate izbrane, drugi še iščete. Zdaj je pravi čas za nabiranje informacij o študijskih programih, predvsem zato, ker imajo še dovolj časa za odločitev.
V sredo, 8. 12. 2010, bo od 10. do 14. ure, v avli ŠC Ptuj  potekal SEJEM VIŠJEGA IN VISOKEGA ŠOLSTVA. Predstavitev fakultet  prirejamo skupaj z Zavodom Revivis Ptuj in ŠC Ptuj in je namenjena vsem 4. letnikom in 3. letnikom med prostimi urami. Za skupinsko predstavitev smo se odločili, da si lažje pridobite informacije na enem mestu, zato posameznih predstavitev fakultet ne bomo organizirali.

Dijake 4. letnikov vabimo, da si pravočasno pridobite informacije o študijskih programih.           Vabljeni.

 
Rdeči noski na Gimnaziji Ptuj PDF natisni E-pošta

V ponedeljek, 6.  12.  2010, ob 12.25, bo v kulturni dvorani, predstavitev dejavnosti društva RDEČI NOSKI. Predstavili bodo svoje dejavnosti in tudi projekt, ki je namenjen mladim – Zgradimo most med bolnimi in zdravimi.  Rdeči noski delujejo po slovenskih bolnišnicah, kot klovni zdravniki in razveseljujejo bolne otroke. Vabim vse prostovoljce in tiste, ki bi to želeli postati, da se predstavitve udeležijo. Za sodelovanje v prostovoljskih dejavnostih se lahko prijavite pri prof. Ireni Ivanuš.

 
Rezultati filmskega natečaja PDF natisni E-pošta

Dijaki 1.e (Melani Hentak, Žan Kostanjevec, Oskar Težak) in 1š (Sašo Gerečnik) so pod mentorstvom profesorice Nataše Kostanjevec posneli film „Das Pettau Projekt“ in se z njim prijavili na natečaj SLOVENSKEGA DRUŠTVA UČITELJEV NEMŠKEGA JEZIKA. Tema natečaja je bila „Moj turistični biser avdio-vizualno“. Dijaki so predstavili znamenitosti Ptuja in sicer tako, da so jih vpletli v zanimivo zgodbo. Film je v kategoriji SREDNJA ŠOLA osvojil PRVO MESTO.

 
<< Začetek < Prejšnja 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 Naslednja > Konec >>

Stran 533 od 551