SKRB ZA ČISTO ŠOLO IN LOČENO ZBIRANJE ODPADKOV PDF natisni E-pošta

Po lanski uvedbi ločenega zbiranja odpadkov in tedenskega dežurstva razredov s projektom nadaljujemo tudi v tem šolskem letu. Razpored dežurstva za celotno šolsko leto je že izobešen v šolskem EKO-kotičku, prav tako navodila za dežurne razrede in navodila za pravilno ločevanje. Razred, ki se bo pri dežurstvu najbolj izkazal, bo ponovno nagrajen z izletom na Dunaj, tiste manj pridne, pa ponovno čaka čistilna akcija.
Za vse prve letnike bo jutri, v torek 14. septembra,  3. šolsko uro (to je ob 8. 50) potekala predstavitev pravilnega ločenega zbiranja odpadkov. Predstavitve se udeležite s profesorji, pri katerih imate tisto uro pouk. Zberete se torej v učilnicah in skupaj s profesorji pridete v kulturno dvorano.

Projektni tim ACES

 
Obisk koordinatorja ENO Azije PDF natisni E-poštaV četrtek, 16. 9. 2010, bo ptujske gimnazijce obiskal eden od treh koordinatorjev ENO Azije, Kalaimani Supramaniam, ki ga spremljata še sekretar ENO Azije (Ramesh Sabapathy Munusamy) in sekretar ENO Malezije (Roslee Abdul Hamid). Dijaki, ki so v preteklem šolskem letu sodelovali v projektu ENO (2. c, 2. d in 2. g) bodo predstavili svoje aktivnosti, svoj okoljski projekt bo predstavila projektna skupina ACES, dijaki in učitelji bodo z gosti izmenjali izkušnje in posadili drevo azijsko-slovenskega prijateljstva.

 
Izmenjava dijakov na Dansko PDF natisni E-pošta

2 dijakinji Gimnazije Ptuj sta se v družbi še 30 dijakov iz vse Sloveniji odpravili na ekskurzijo na Dansko v okviru projekta, ki ga organizira Društvo slovensko-danskega prijateljstva. Spremlja ju prof. Brigita Vertič Kumer.

 
<< Začetek < Prejšnja 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 Naslednja > Konec >>

Stran 541 od 551