Projektni teden – prijava v delavnice PDF natisni E-pošta

Kliknite na spodnjo povezavo in sledite navodilom. V primeru težav pišite na elektronski naslov, ki je naveden na spletni strani za prijavo. http://intel.si/delavnice/

V nekatere umetniške delavnice se še vedno lahko prijavite osebno v kabinetu za nemščino.

 
Projektni teden na Gimnaziji Ptuj PDF natisni E-pošta

V zadnjih decembrskih dneh na Gimnaziji Ptuj ponovno organiziramo projektni teden, v katerem se bomo letos osredotočili na predmetni področji fizike in nemščine. Dijaki si bodo ogledali predstavo Jureta Godlerja Čisto pravi Mozart, predavala jim bosta dr. Miha Kos iz Hiše eksperimentov  in dr. Samo Kralj iz Fakultete za naravoslovje in matematiko. Profesorji bodo pripravili celo vrsto zanimivih medpredmetnih delavnic, v goste pa smo povabili tudi uspešne nekdanje ptujske gimnazijce in druge strokovnjake, ki bodo dijake navduševali za oba predmeta. Z nami bodo dr. Mitja Kaligarič, dipl. ing. letalstva in astronavtike Andrej Furman, gledališki režiser Samo M. Strelec, kaligrafinja Natalija Resnik Gavez, filozof Petja Janžekovič, mladi pisatelj Aljoša Harlamov, ki je pred kratkim izdal svoj prvenec,  pevka Teja Letonja in pianist Tom Hajšek, oba iz znane vokalne zasedbe Vox Arsana, tolkalista Blaž Korez  in Žan Tetičkovič, ki se januarja odpravlja na študij v New York, študentka novinarstva Živa Rokavec. V projektnem tednu bodo sodelovali tudi profesorji in dijaki iz partnerskih šol Aventinus-Gymnasium iz Burghausna v Nemčiji in Gimnazije Alpen-Adria iz Velikovca na avstrijskem Koroškem, zelo pa se veselimo tudi obiska iz Osnovne šole Mladika in vrteške enote Tulipan.

 
SEJEM VIŠJEGA IN VISOKEGA ŠOLSTVA PDF natisni E-pošta

Dijaki 4. letnikov že razmišljate o svojih študijskih izbirah? Nekateri že imate izbrane, drugi še iščete. Zdaj je pravi čas za nabiranje informacij o študijskih programih, predvsem zato, ker imajo še dovolj časa za odločitev.
V sredo, 8. 12. 2010, bo od 10. do 14. ure, v avli ŠC Ptuj  potekal SEJEM VIŠJEGA IN VISOKEGA ŠOLSTVA. Predstavitev fakultet  prirejamo skupaj z Zavodom Revivis Ptuj in ŠC Ptuj in je namenjena vsem 4. letnikom in 3. letnikom med prostimi urami. Za skupinsko predstavitev smo se odločili, da si lažje pridobite informacije na enem mestu, zato posameznih predstavitev fakultet ne bomo organizirali.

Dijake 4. letnikov vabimo, da si pravočasno pridobite informacije o študijskih programih.           Vabljeni.

 
<< Začetek < Prejšnja 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 Naslednja > Konec >>

Stran 545 od 564