Čistilna akcija PDF natisni E-pošta

Zahvaljujemo se dijakom in delavcem šole,  ki so se množično pridružili sobotni  vseslovenski akciji » Očistimo Slovenijo v enem dnevu«.  Dokazali smo, da skupaj zmoremo marsikaj. S to akcijo smo se postavili na ekološki zemljevid Evrope.
 
Naši dijaki so se še posebej potrudili pri čiščenju okolice šole. Kadilci ste verjetno opazili, da so za vami počistili vse ogorke, zato vas naprošamo, da odpadke mečete v zato namenjene posode.

Skupaj smo polepšali Slovenijo, potrudimo se, da takšna tudi ostane! Več o sobotni akciji si lhako preberete na ocistimo.si.

                                                                            Aktiv biologije

 
Tekmovanje iz znanja geografije PDF natisni E-pošta

Na področnem tekmovanju iz znanja geografije v Mariboru  je našo  šolo zastopala ekipa v sestavi Jana Verbančič, Matic Bezjak in Boštjan Štajnberger pod mentorstvom profesorice Janje Terbuc. Tekmovanje je potekalo 12. marca 2010 na Tretji gimnaziji v Mariboru, in sicer v dveh delih. V prvem delu je vsak tekmovalec pisal test iz teorije / tema: Zemlja v vesolju/, v drugem delu pa smo v skupinah opravili še terensko delo. Na tekmovanju smo ekipno osvojili 2. mesto in srebrno priznanje ter se uvrstili na državno tekmovanje, ki bo potekalo 21. 4. v Bogojini.

 
DSD izpit PDF natisni E-pošta

Na Gimnaziji Ptuj je tudi letos potekal mednarodni izpit Nemška jezikovna diploma. Opravilo ga je 40 dijakov 4. letnikov, za kar jim iskreno čestitamo! Slavnostna podelitev diplom bo 12. maja 2010 pri nemškem veleposlaniku v Ljubljani.

 
<< Začetek < Prejšnja 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 Naslednja > Konec >>

Stran 559 od 564