V ponedeljek, 28. 11. 2022, je na Gimnaziji Ptuj potekalo področno tekmovanje dijakov in dijakinj v odbojki. Pomerili sta se ekipi Gimnazije Ptuj z ekipama iz Srednje šole Slovenska Bistrica. 

Prvo tekmo so odigrali naši dijaki z dijaki iz SŠSB. Tekma je bila zelo napeta, pokal pa so si z rezultatom 2:1 uspešno priigrali naši dijaki. Šolsko ekipo so sestavljali : Nejc Ladič, Vito Kolarič, Maj Bezjak, Jure Gojkovič, Jan Petek, Alen Jambriško, Matija Šeruga, Gašper Turk, Vid Vidovič, Žiga Bojnec,  Luka Habjanič in Lovro Valenko.  

Nato je potekala tekma med našimi dijakinjami in dijakinjami SŠSB. Dekleta so dala vse od sebe, vendar so na koncu z rezultatom 1:2 tekmo žal izgubile. Gimnazijo Ptuj so zastopale: Ajda Kopše, Lana Lovrenčič, Eva Paternost, Vita Hentak, Tjaša Jasenc Jakop, Emela Sivčević, Lea Horvat, Danaja Mlakar, Kyra Yacoub, Ema Golub, Larisa Gragar in Ana Malovrh. 

Ne glede na izid smo na obe ekipi izjemno ponosni. Dogodek je bil izveden uspešno. Pohvale gredo tudi k organizacijski ekipi in zapisnikarski mizi.  

Nika Urek

(Visited 93 times, 1 visits today)