Dijaki, ki želite v šolskem letu 2021/2022 imeti malico, si natisnite prijavnico in pogodbo. Izpolnjeni prinesite v kabinet za malico med uradnimi urami.


PRIJAVNICA

POGODBA

Podatke o višini subvencije bo šola pridobila od Centra za socialno delo.


URADNE URE

TOREK: 10.30 – 11.45 in PETEK: 10.30 – 11.45


NAVODILA

PRIDOBITEV GESLA, SPREMINJANJE MENIJEV IN ODJAVA ZA DOLOČEN DAN
se uredi preko e-Asistenta.

ODJAVA
Dijaki, ki bi želeli odjaviti malico za celotno šolsko leto, natisnite obrazec za odjavo malice in ga podpisanega prinesite v času uradnih ur. Dijak bo od malice odjavljen v roku treh dni od prejema odjave. OBRAZEC ZA ODJAVO

 

S 1. septembrom 2008 so srednje šole dolžne dijakom ponuditi topel obrok v primernem okolju in primernem časovnem okviru glede na dijakov urnik. Tople obroke za dijake Gimnazije Ptuj pripravlja Perutnina Ptuj, ki izpolnjuje vse zahteve razdeljevanja tople hrane in nadzora nad živili ter zagotavlja svojo kakovost s HACCP certifikatom. Vsak dan so dijakom na voljo 3 meniji. Pri sestavljanju jedilnika sledi napotkom in Praktikumu za pripravo jedi, ki jih je izdalo Ministrstvo za šolstvo in šport Republike Slovenije. Od jeseni 2009 poteka razdelitev prehrane v prenovljeni jedilnici Šolskega centra Ptuj, dijaki pa uporabljajo računalniški sistem naročanja hrane.

Za morebitna vprašanja in informacije smo vam na voljo na št. 02 748 28 19 ali elektronski pošti:

malica.gimptuj@gmail.com

Pravila šolske prehrane Gimnazije Ptuj

 

POGOSTA VPRAŠANJA

Kako se prijavim na malico?
S prijavnico in pogodbo, ki jo dobiš na spletni strani. Prijavnico najprej shraniš na računalnik, jo natisneš in izpolniš. Izpolnjeno in podpisano oddaš v kabinetu za malico v času uradnih ur.
Izgubil/-a sem ključ za malico. Kje dobim novega?
Novi ključ dobiš v kabinetu za malico v času uradnih ur, vendar na koncu šolanja ne dobiš vrnjene kavcije 5€.
Ali še obstaja subvencionirana malica?
Da, obstaja, vendar o subvenciji odloča Center za socialno delo. Za vse informacije se zato obrni na Center za socialno delo.
Starši so zaprosili za subvencionirano prehrano, vendar odločbe še nismo dobili. Ali lahko imam subvencionirano malico med tem časom?
Ne. Med tem časom plačuješ malico po polni ceni, ko pa dobiš odobreno subvencijo, pa se malica poračuna tudi za nazaj, če je tako opredeljeno v odločbi, ki jo izda Center za socialno delo.
Prijavnici za malico sem priložil/-a odločbo o otroškem dodatku. Zakaj nimam subvencionirane malice?
V odločbi o otroškem dodatku nikjer ne piše, da imaš tudi subvencijo za malico. Potrebno je pridobiti odločbo o subvenciji za malico, zato se obrni na Center za socialno delo.
Konec januarja sem dobil/-a odločbo o subvencionirani malici. Ali je ta odločba dovolj, da imam subvencionirano malico?
Samo odločba o subvencionirani malici je premalo, da boš prejel/-a malico. Potrebno je izpolniti PRIJAVNICO in POGODBO ZA MALICO (gl. zgoraj), saj tako določa zakon o šolski prehrani. Šele ko oddaš prijavnico ter pogodbo za malico, boš lahko prejel/-a subvencionirano malico.
V nedeljo sem odjavil/-a malico za ponedeljek. Zakaj moram malico plačati?
Zato, ker je bila malica odjavljena prepozno. Malico bi moral/-a odjaviti v petek do 8. ure v šoli ali preko spleta na naslovu servis.scptuj.si.
Danes nisem bil/-a v šoli, ker sem zbolel/-a. Malice nisem uspel/-a pravočasno odjaviti. Ali moram malico plačati?
Da, malico za 1. dan odsotnosti se plača, kot da bi v šoli bil/-a. Za naslednje dni pa jo prosim odjavi preko spleta na naslovu servis.scptuj.si.
Jutri imamo zdravniški pregled. Ali me bo šola odjavila od malice?
Šola malic v tem primeru ne bo odjavila, saj so zdravniški pregledi ob različnih urah. Odjaviti se moraš sam/-a.
Kdaj me šola odjavi od malice?
Šola dijake odjavi od malice, kadar so na športnem dnevu, tekmovanjih iz znanja, športnih tekmovanjih, kulturnih dogodkih, strokovnih ekskurzijah in mednarodnih izmenjavah. Kljub vsemu pa je dobro, da se od malice odjaviš tudi sam/-a.

(Visited 3.021 times, 7 visits today)