14. 11. 2022, je na Gimnaziji Ptuj potekalo občinsko tekmovanje dijakov in dijakinj ptujskih srednjih šol.  

Prva tekma je bila odigrana med ekipo dijakinj Gimnazije Ptuj in ekipo dijakinj srednje šole za ekonomijo, turizem in kmetijstvo.  

Gimnazijke na tekmi niso razočarale. Z odličnim rezultatom 2:0 so premagale nasprotnice. Gimnazijsko ekipo so sestavljale: Janja Milošič(1.š), Eva Paternost(1.š), Lana Lovrenčič(1.u), Vita Hentak(2.š), Lea Horvat(3.b), Danaja Mlakar(3.b), Larisa Gragar(4.a), Ema Golub(4.dš) in Ana Malovrh(4.dš).  

Sledila je prva tekma dijakov. Najprej so se pomerili dijaki strojne šole in dijaki elektro in računalniške šole. Z rezultatom 2:1 pa so zmagali dijaki strojne šole.  

Gimnazijci so se najprej pomerili z dijaki elektro in računalniške šole, kjer so se odlično odrezali in ekipo iz ERŠ premagali z 2:0. Zadnjo tekmo pa so odigrali proti dijakom iz Strojne šole in prav tako zmagali z rezultatom 2:0. Z dvema zmagama je moška ekipa gimnazije osvojila prvo mesto.  

Gimnazijo Ptuj so zastopali: Nejc Ladič(2.b), Vito Kolarič(2.š), Maj Bezjak(3.b), Jure Gojkovič(3.b),Jan Petek(3.š),Alen Jambriško(3.š),Matija Šeruga(3.š), Gašper Turk(3.š), Vid Vidovič(4.a), Žiga Bojnec (4.dš), Luka Habjanič(4.dš) in Lovro Valenko(4.dš). 

Dogodek je bil uspešno izveden tako iz športnega, kot iz organizacijskega vidika.

Ker pa je pri vsakem športnem dogodku  treba voditi evidenco je treba pohvaliti tudi zapisnikarsko ekipo, ki je dosledno in odgovorno opravilo svoje delo

Vsem sodelujočim čestitamo, našima ekipama pa želimo še veliko uspešnih tekem.

 

Nika Urek, 4. a  

 

(Visited 201 times, 1 visits today)