14. februarja 2023 so se naši dijaki udeležili četrtfinalnega tekmovanja v odbojki, ki je potekalo na Gimnaziji Celje. Gimnazijsko ekipo so sestavljali: Vito Kolarič (2. š), Jure Gojkovič (3. b), Jan Petek (3. š), Alen Colnarič (3. š), Gašper Turk (3. š), Alen Jambriško (3. š), Matija Šeruga (3. š), Vid Vidovič (4. a), Luka Habjanič (4. dš), Lovro Valenko (4. dš) in Žiga Bojnec (4. dš).
Prvo tekmo so dijaki odigrali z ekipo Gimnazije Maribor. Naši fantje na začetku tekme niso pokazali svoje prave igre in so naredili veliko napak, zaradi katerih so izgubili prvi set. V drugem setu so fantje nabrali novo motivacijo in pokazali več borbene igre, zato je bila končnica seta zelo napeta. Tekmo so naši dijaki žal izgubili z rezultatom 0:2.
Drugo tekmo so dijaki odigrali z domačo ekipo Gimnazije Celje. Naši fantje po prvi izgubljeni tekmi niso več ujeli pravega ritma. Sicer je bila celotna tekma zelo izenačena, a naši fantje v ključnih trenutkih bili dovolj zbrani in so zato tudi to tekmo izgubili.
Profesor Gorazd Ojsteršek je dal vsem dijakom priložnost za igro. Vsak posameznik je tako na igrišču kot ob njem poskušal dati vse od sebe, da bi ekipo skupaj pripeljali do zmage.

Fantje v menjavi, profesor in praktikant so svojo ekipo zelo spodbujali in motivirali. Dijake so spremljale tudi nekatere dijakinje, ki so za njih glasno navijale.

Lea Horvat

(Visited 82 times, 1 visits today)