Dragi devetošolci in devetošolke, spoštovani starši,

čas odločitve, kam po osnovni šoli, se nezadržno približuje. V današnjih neobičajnih razmerah in v še bolj neobičajnem šolskem letu poteka pridobivanje informacij o šolah in programih večinoma na daljavo in manj z osebno komunikacijo v živo.

Tudi sami smo prvič v tej situaciji in se sprašujemo, ali vam bomo znali in zmogli na primeren način predstaviti vse, kar želimo. Težko sprejemamo dejstvo, da našega šolskega utripa ne moremo deliti z vami  osebno. Trudimo se, da bi se tudi tako posredovane informacije čim bolj ujele z vašimi interesi in boste v Gimnaziji Ptuj prepoznali pravo srednješolsko pot.

V naslednjih dneh vas vabimo, da še bolj intenzivno spremljate našo spletno stran www.gimptuj.si, naš Facebook in Instagram profil ter naš Youtube kanal, na katerih objavljamo vse pomembne informacije, iz katerih  lahko vsaj delno začutite, kaj vse počnemo in dosegamo. Hkrati pa vas vabimo tudi na  dogodke, ki jih  organiziramo za vas.

Želimo vam, da najdete, kar boste iskali. Želimo si, da boste to našli na Gimnaziji Ptuj.

Uspešno in pozitivno pri pouku na daljavo. Verjamemo, da se bo tudi ta neugodni začetek vaše nove šolske poti  iztekel v dober konec.

(Visited 279 times, 1 visits today)