Dvig učbenikov iz učbeniškega sklada PDF natisni E-pošta

Zaradi objektivnih razlogov je spremenjen datum razdeljevanja učbenikov. Učbeniki iz učbeniškega sklada se bodo pričeli razdeljevati od srede, 24. avgusta 2011 dalje, med 9. in 13. uro, za 1., 2. letnike.
3. in 4. letniki dobijo učbenike po 1. septembru.
Razdeljevanje učbenikov bo potekalo v kleti šole – v učbeniškem skladu. Ob dvigu učbenikov morate obvezno predložiti potrdilo o plačilu.

 
ENO - Spomladansko sajenje dreves PDF natisni E-pošta

V petek, 20.  maja 2011, smo dijaki 1. c na parkirišču Gimnazije Ptuj zasadili lipo. Zavedamo se, da imamo ljudje na okolje ogromen vpliv, vendar ta vpliv velikokrat ni dober. S tem, ko smo posadili lipo, smo pokazali, da je naša želja po lepši skrbi za naravo velika. Če bomo mi lepo skrbeli za naravo, bo tudi narava lepo skrbela za nas. Naše dejanje je bilo sicer skromno, vendar je vsako drevo, ki ga posadimo, majhen korak k lepši prihodnosti. Obljubljamo, da bomo za lipo skrbeli in jo negovali in se tako opominjali, da je za okolje treba trajno skrbeti.

Dijaki 1. c

 
DRŽAVNO TEKMOVANJE IZ KEMIJE ZA SREBRNE IN ZLATE Preglove plakete PDF natisni E-pošta

14. maja 2011 je potekalo v Ljubljani Državno tekmovanje iz kemije za  srebrne in zlate Preglove plakete. Udeležilo se ga je                   sedem naših dijakov. Osvojili so dve zlati in dve srebrni priznanji. Priznanja so dobili:
1. Monja Krajnc, 3. g - zlato priznanje
2. Tina Fakin, 1. a - zlato priznanje
3. Ana Vaupotič,  1. b - srebrno priznanje
4. Matej Žula,  1. d - srebrno priznanje

Skupno so dijaki v tem šolskem letu na tekmovanjih iz kemije za Preglove plakete osvojili 22 bronastih( na šolskem tekmovanju 14. 3. 2011),          dve srebrni in dve zlati priznanji. Na šolskem tekmovanju je sodelovalo 80 dijakov, na državnem tekmovanju pa sedem dijakov.
Pripravljali so jih profesorji kemije: Jovanka Rosič, Boris Zmazek, Peter Luknjar.                                                                                                   Vsem dijakom in mentorjem čestitamo.

 
<< Začetek < Prejšnja 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 Naslednja > Konec >>

Stran 531 od 559