Matura 2018 • Slovenščina • ESEJ (Izpitna pola 1) natisni E-pošta

V petek, 4. maja 2018, bo potekal pisni izpit mature iz  slovenščine (Izpitna pola 1 • Esej). Dijaki 4. letnikov in 5. a pridete v šolo ob 8.30.

Pisni izpit se začne ob 9.00. Začetek izpita pomeni čas, ko kandidati začnete reševati izpitno polo. Kandidati se zberete v prostoru za opravljanje pisnega izpita 20 minut pred začetkom izpita. Čas pisanja je 120 minut. Razpored po učilnicah bo izobešen na oglasni deski in pred vsako učilnico. Vse osebne predmete, vključno s telefoni in drugimi elektronskimi napravami, boste odložili v učilnici 10 (pritličje) ali 19 (1. nadstropje). S seboj morate prinesti osebni dokument.

ŽELIMO VAM VELIKO USPEHA!

V petek, 4. maja 2018, bo potekal pisni izpit mature iz  slovenščine. Dijaki pridete v šolo ob 8.30.

 

Pisni izpit se začne ob 9.00. Začetek izpita pomeni čas, ko kandidati začnejo reševati izpitno polo. Kandidati se zberete v prostoru za opravljanje pisnega izpita 20 minut pred začetkom izpita. Čas pisanja je 120 minut. Razpored po učilnicah bo izobešen na oglasni deski in pred vsako učilnico. Vse osebne predmete, vključno s telefoni in drugimi elektronskimi napravami, boste odložili v učilnici 10 (pritličje) ali 19 (1. nadstropje). S seboj morate prinesti osebni dokument.

ŽELIMO VAM VELIKO USPEHA!